Coș cumpărături
Coș cumpărături
Reduceri Finale de vară de până la 50% la o selecție de articole

Termeni și Condiții

Date firma:

SC PROMOTEX SRL.cu sediul in Jud. BRAȘOV, Oraș BRAȘOV, Str. 13 DECEMBRIE Nr. 80 ., înregistrată în Reg. Com sub Nr. J08/481/2005, CUI RO17296513 , în calitate de comerciant, denumit în continuare 'Furnizor', administreaza domeniul www.campdavid-soccx.ro și subdomeniile acestuia.


Politica de vazare online

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu termeni si conditii a site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Modalitati de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate in procesul de cumparare produselor inainte de finalizarea comenzii.

Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat rapid.
Modalitati de plata:

  • prin transfer bancar în conturile:

    RO86BTRLRONCRT0344710501

    RO86BRDE080SV90044280800

Dreptul de retragere si returnare produse

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica sau juridica vrea sa anuleze comanda sau sa returneze produsele livrate in cadrul termenului legal, solicitarea se va face in scris prin formularul de contact si telefonic . In cazul in care COMANDA este achitata, furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate.  

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

LIVRAREA

CAMP DAVID - SOCCX taxează diferit pentru fiecare livrare in functie de comanda incepand cu taxa minima de 16lei.

Noi livrăm comanda dumneavoastră la adresa dată din România. Livrările în afara teritoriului României nu sunt posibile.

Pentru trimiterea pachetului dumneavoastră noi colaborăm cu un partener competent. Astfel, vom face cât mai confortabile pentru dumneavoastră atât trimiterea cât și returul.

Durata de livrare durează 5 zile lucrătoare.

Ambii parteneri oferă un sistem de urmărire a livrării pe pagina lor de pornire. Odată cu confirmarea expedierii coletului veți primi de la noi numarul de urmărire necesar.

campdavid-soccx.ro se străduiește ca toate pachetele să fie livrate în maxim 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. Livrările sunt efectuate de Luni până Sâmbătă. De regulă livrările dureaza 1-2 zile lucrătoare. Decalaje ale termenului de livrare sunt posibile din cauza forței majore sau a altor circumstanțe neprevăzute.

În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa office@promotex.com.ro sau telefonic la numărul +40 (0) 268 418 311*.

*Acest număr de telefon este supus tarifelor aplicate la nivel național.