Coș cumpărături
Coș cumpărături
Reduceri până la 1/2 preţ!

Termeni și Condiții

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.campdavid-soccx.ro, iar orice comandă plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu acest regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

     I. INTRODUCERE

Date firmă: SC PROMOTEX S.R.L. cu sediul în Jud. BRAȘOV, Oraș BRAȘOV, Str. 13 DECEMBRIE Nr. 80 ., înregistrată în Reg. Com sub Nr. J08/481/2005, CUI RO17296513 , în calitate de comerciant, denumit în continuare 'Furnizor', administrează domeniul www.campdavid-soccx.ro și subdomeniile acestuia.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor și a serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație Contractuală din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promoțiile sunt valabile într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea site-ului, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți clienții.

Articolele pot fi comandate și livrate DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI.

    II. MODALITĂȚI DE LIVRARE

Articolele sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă, în cazul în care Clientul dorește să modifice adresa de livrare este rugat să anunțe cât mai rapid modificările dorite telefonic la numărul 0268 418 311 sau pe e-mail la adresa office@promotex.com.ro.

Timpul prevăzut pentru livrarea la Client este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui să depăşească 7 zile lucrătoare şi în niciun caz nu va depăşi 20 zile de la data încheierii Contractului de vânzare. Începerea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul în care Furnizorul primește confirmarea plății (şi eventualelor costuri cu livrarea), în cazul în care Clientul alege forma de plată prin internet (adică prin serviciul de plată online sau printr-un transfer online obişnuit).

Articolele sunt livrate doar pe teritoriul României de către firma de expediție FAN Courier. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.*

*Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica taxa de transport DOAR în cazul în care adresa de livrare a comenzii nu face parte din aria de acoperire a serviciului FAN Courier iar Clientul va fi anunțat telefonic despre modificări dacă este cazul.

Costul livrării poate varia în funcție de numărul și greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru întârzieri de livrare dacă acestea sunt cauzate de serviciul de curierat.  

    Modalități de plată

a) plata prin ramburs, achitând firmei de curierat la livrare.

b) plata cu cardul bancar, prin intermediul serviciului autorizat euplătesc.ro, înainte de livrare. În cazul în care Clientul alege plata în avans ca metodă de plată, procesarea comenzii începe după primirea plății pentru bunuri.

c) plata prin transfer bancar în conturile:

    RO86BTRLRONCRT0344710501

    RO86BRDE080SV90044280800

    III. RECLAMAȚII

Produsele oferite de Furnizor sunt NOI ŞI ORIGINALE. S.C. PROMOTEX S.R.L. răspunde pentru defectele fizice pe baza legislației în vigoare și respectă garanția legală pentru conformitatea produselor.

Orice Articol comandat poate fi obiectul unei reclamaţii, cu respectarea termenilor şi condiţiilor de reclamaţie stabiliţi prin lege, dacă Articolul prezintă defecte ce constituie neconformităţi cu Contractul de vânzare încheiat.

Reclamațiile se pot face telefonic la numărul 0268 418 311 sau pe e-mail la adresa office@promotex.com.ro

În cazul în care se constată de către Client deteriorarea Articolelor în timpul transportului se recomandă ca el să întocmească în prezenţa curierului un proces verbal de daune.

   IV. RETURURILE DE MARFĂ

Potivit legislației în vigoare, Clientul își poate exercita dreptul de retragere din Contract în termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea în posesie a Produselor.

În cazul în care Clientul vrea să anuleze comanda sau să returneze produsele livrate în cadrul termenului legal, solicitarea se va face telefonic și în scris prin formularul de retur aflat pe site (Contul meu - Retur produse). În cazul în care Comanda este achitată, Furnizorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate.  

Furnizorul își rezervă dreptul de a diminua sumele rambursate Clientului cu valoarea care rezultă din manipularea Produselor, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționalității Produselor.

    V. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Furnizorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează Clienții săi.

Prin înscrierea pe site sau efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularul de înscriere, uitlizatorii/clienții declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a Furnizorului. Astfel, își dau acordul expres și neechivoc ca toate datele lor personale să fie stocate și utilizate.

Furnizorul nu va dezvălui nici un fel de informație despre Clienții site-ului sau fără a primi mai întăi consimțământul expres al acestora în această privință. În același timp însă, poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

   VI. COLECTAREA AUTOMATĂ DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

Acest site colectează informații cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmărire conversii utilizând cookies. Aceste informații colectate în mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar dacă acesta ulterior se înregistrează. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuată utilizând Google Analytics și se aplică termenele si condițiile generare legate de acest serviciu.